EBook: Het Handboek voor de Balie Assistent (tweede herziene druk)

Vroeger was het beroep van balie assistent een functie, die werd gecombineerd met de functie van tandartsassistent. De baliewerkzaamheden beperkten zich tot het afhandelen van simpele telefoontjes en het maken van afspraken.

handboekbalieassistente

Echter door veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen in technologie, de veranderende mondigheid van patiënten (niet alleen mondeling maar ook via e-mail en social media) en de groei van de praktijk, is de rol van balie assistent uitgegroeid tot de spil van de praktijk.

Een goede balie assistent is een gastvrouw, een visitekaartje, maar ook degene die een belangrijke invloed heeft op de workflow in de praktijk en daarmee ook invloed heeft op de continuïteit van de afspraken en de patiëntenzorg in de praktijk.

Er is dus steeds meer komen kijken bij de functie van balie assistent. Na aanleiding van diverse vragen uit praktijken hebben wij een handboek samengesteld met de belangrijkste aspecten van de functie en tips die je direct kan toepassen in jouw praktijk of je nu net begint of al een gevorderde balie assistent bent. Mocht je nog niet werkzaam zijn in de praktijk, dan kan dit handboek goed als hulpmiddel dienen om je klaar te stomen voor de functie. Dit alles voor slechts € 19,95. Je ontvangt na betaling via Ideal een link waarmee je direct het EBook kan downloaden.

Bestel nu